Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

diumenge, 22 d’agost del 2010

Incitaciones al Yihad y a matar españoles en una página pro marroquí de Facebook -- Incitacions al Jihad contra Espanya a una pàgina de Facebook

Ja ho he denunciat en altres ocasions, però desgraciadament, les xarxes socials, com per exemple Facebook, han esdevingut un espai franc per a fer apologia del terrorisme i fins i tot per a incitar a la violència contra civils innocents. Un bon exemple el tenim amb el grup pro-marroquí "Libertad para Ceuta y Melilla", on els seus seguidors i administradors inciten al Jihad contra Espanya i fins i tot a realitzar atemptats terroristes contra civils espanyols amb missatges com per exemple: "yo apoyo cualquier atentado terrorista contra España. ¿Quien se apunta a matar a unos cuantos?", escrit per un tal Mohammed Said Soussi. Si voleu seguir llegint més sobre el tema, cliqueu aquí.

Per a finalitzar, abans d´anar-me´n al llit, una petita reflexió: molts espanyols benpensants i amics de les "Alianzas de Civilizaciones" carreguen contra Israel, acusant al govern israelià de ser un govern ocupant i fent fins i tot apología del terrorisme contra la població civil israeliana. Doncs bé, ara, m´agradaría preguntar: nanos, vosaltres que us creieu tan super guais i super progres, com us sentiu ara quan us acusen de ser racistes, ocupants o colonialistes i fan apología del terrorisme contra la vostra pròpia població civil? Molt agradable no és, oi?

En castellano: ya lo he denunciado en otras ocasiones pero lo cierto es que las redes sociales, como por ejemplo Facebook, se están convirtiendo en un espacio franco para la incitación al odio e incluso para la apología del terrorismo. Un ejemplo muy reciente lo tenemos en el grupo pro marroquí de Facebook "Libertad para Ceuta y Melilla", donde sus administradores hacen incitaciones al Yihad contra España e incluso al asesinato de inocentes civiles españoles con mensajes como este, escrito por un tal Mohamed Said Soussi: "Yo apoyo cualquier atentado terrorista contra España. ¿Quién se apunta a matar a unos cuantos?". Si queréis seguir leyendo sobre el tema, clicad aquí.

Antes de acostarme, una reflexión de buenas noches: en los últimos años, muchos españoles bienpensantes y amigos de las "Alianzas de Civilizaciones" han echado mierda sobre Israel, su gobierno, sus instituciones y sus ciudadanos, acusándoles de ocupantes, colonialistas, racistas e incluso han hecho vergonzosas apologías del terrorismo palestino por las calles de grandes ciudades como Madrid y de otras grandes ciudades del país. Ahora, en este mismo momento, me gustaría preguntarles: chavales, ¿cómo os sentís cuando ahora vosotros ,que os creiáis tan guais, sois los acusados de racistas, xenófobos, colonialistas y ocupantes, además de que ya están haciendo apología del terrorismo contra vuestra población civil? Muy agradable no es, ¿verdad?

2 comentaris:

Hasbarats ha dit...

Ara, a més, tenen uns quants milions de dòlars facilitats pel govern espanyol a canvi dels segrestats de la Caravana Solidària. Solidària amb qui? A part dels diners, quin cost en vides humanes tindrà aquest rescat?

Moltes gràcies, Jaume, per la feina que fas, l'enhorabona!

Jaume ha dit...

Benvolguts amics:

Teniu raó. Com ja va passar ara fà uns mesos amb el segrest del Alakrana, el govern espanyol ha tornat a pagar un generós rescat per l´alliberament dels segrestats a Al-Qaida al Magrib Islàmic. Com encertadament diu un amic meu, és tracta d´una nova mostra de "derrota preventiva" i més especialment quan països com per exemple França no han cedit davant dels xantatges terroristes d´AQMI.
La política del govern espanyol - en bona part basada en el dogmatisme ideòlogic de l´esquerra tercermundista-folklòrica i "antiimperialista" és molt nociu fins i tot per als seus propis interesos perque aquestes mostres són interpretades com a mostres de debilitat tant pels terroristes com per governs com per exemple el del Marroc. De fet, estic convençut de que les provocacions marroquines dels darrers mesos per Ceuta i Melilla tenen el seu origen en la postura complaent del govern espanyol amb el Marroc durant l´afer d´Aminatu Haidar, al passat mes de Novembre. Moltes gràcies i endevant en la magnífica feina que esteu fent. 1 abraçada!

Arxiu del blog