Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dijous, 22 de juliol del 2010

¿Iker Casillas y Rafa Nadal en una flotilla "humanitaria" y pro Hamas? -- Iker Casillas i Rafa Nadal a una "flotilla humanitaria" i pro Hamas?

Según informa el periódico en lengua árabe, Al Hayat, los organizadores de las "flotillas humanitarias" hacía Gaza están intentando contactar con deportistas españoles de élite, como Rafa Nadal o Iker Casillas, con la finalidad de convencerlos para que participen en sus flotillas pro-Hamas y anti-israelíes. Aunque las posibilidades de que deportistas de élite participen en estos eventos de apoyo al terrorismo de Hamas y al terrorismo yihadista son casi nulas, no cabe duda de que los organizadores de las flotillas conocen la importancia mediática que tendría la participación de algún deportista de élite en sus objetivos de demonizar a Israel ante la opinión pública internacional, especialmente si tenemos en cuenta el momento dulce del deporte español y la fama internacional de estos dos grandes deportistas.

Podéis leer más en el siguiente link: JSS.

En català.

Segons informa el diari en llengua àrab, Al Hayat, els organitzadors de les "flotilles humanitàries" cap a Gaza estan negociant amb esportistes espanyols d´èlit, com Iker Casillas o Rafa Nadal, amb la finalitat de convercer-los per a que participin en una de les seves travesies per a "acabar amb el bloqueig israelià a la Franja de Gaza". Encara que la presència d´esportistes d´èlit en aquests esdeveniments de suport al terrorisme de Hamas i al jihadisme en general és gairebé imposible, els organitzadors de la flotilla coneixen perfectament l´impacte de la seva presència en la seva campanya de demonització de l´estat d´Israel, especialment si tenim present el moment dolç de l´esport espanyol i d´aquests dos grans esportistes.

Podeu llegir més en el següent link: JSS.

Arxiu del blog