Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dissabte, 24 de juliol del 2010

El Hamas prohibe a las mujeres fumar en público en Gaza -- El Hamas prohibeix fumar en públic a les dones a la franja de Gaza.

Lo podéis leer aquí. De momento, y creo que tendré que esperar mucho tiempo, todavía no he tenido la ocasión de escuchar ninguna queja por parte de los gobiernos europeos, unos gobiernos que han hecho de la igualdad de género una de sus principales políticas sociales - sirva de ejemplo el de Zp-, pero por lo visto sólo para aplicarlas en Europa. A las mujeres palestinas de Gaza que les den y apechuguen con las medidas discriminatorias del Hamas... Sabéis como se llama esta postura: relativismo cultural.

En català: Ho podeu llegir aquí. De moment, i penso que hauré d´esparar bastant de temps, encara no he tingut l´ocasió d´escoltar cap tipus de queixa per part dels governs europeus, uns governs - serveixi d´exemple el de Zp- que han fet de l´igualtat de gènere una de les seves principals apostes en política socials, però pel que es veu només per a aplicar-ho a Europa. A les dones palestines de Gaza que es fotin i que s´aguantin amb les mesures discriminatories del Hamas.. Sabeu quin nom té aquesta postura: relativisme cultural.

1 comentari:

Hasbarats ha dit...

Completament d'acord, amic Jaume. No poden fumar en públic, ni vestir com volen, ni estimar a qui volen ni tantíssimes coses que els nostres progres oficials i políticament correctes s'esgargamellen en proclamar com a drets irrenunciables per les dones del seu país amb dret a vot (de moment!!). Les altres, que es fotin. No es tracta només de relativisme cultural: és racisme, immoralitat, hipocresia, irresponsabilitat, cinisme,... És una vergonya!

Arxiu del blog