Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dimecres, 12 de maig del 2010

Cambios -- canvis

Estimados lectores:

Estas últimas semanas he andado muy liado y he pensado que redactar un texto en catalán o castellano y posteriormente tener que traducirlo a una de esas dos hermosas lenguas me ocupa mucho tiempo. Por tanto, he decidido redactar textos alternativamente en catalán o castellano pero sin traducción, así el blog continuará siendo bilingüe pero me ocupará menos tiempo. Cuando el texto sea en catalán, lo resumiré brevemente en un par de líneas para que los lectores que no comprendan dicha lengua puedan conocer sus principales ideas. Pido disculpas por las molestias que pueda causar este pequeño cambio.

En català: Benvolguts lectors, us haig de confesar que aquestes darreres setmanes he estat molt liat i he pensat que redactar un texte en català o castellà i després haver de traduïr-lo m´ocupa molt de temps. Per això he decidit redactar-lo només en un dels dos idiomes però convinant textes en català o castellà perque el blog segueixi sent un blog bilingüe. Quan el texte sigui en català, resumiré les seves idees principals en dues línees perque els lectors que no dominen la nostra llengua puguin conèixer les seves idees principals. Demano disculpes als lectors per les molèsties que aquests canvis poguin causar.

Arxiu del blog