Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dimecres, 24 de febrer del 2010

Granada y sus pintadas -- Granada i les seves pintades

Estimados lectores:


En otras ocasiones ya he hablado de las pintadas que he podido observar por las calles de Granada. Hoy debo hacerlo nuevamente. Ya hace varios meses que al final de las calles Cristo de la Yedra y la Avenida de Múrcia, lindando con Real de Cartuja, se pueden observar algunas pintadas en euskera que hacen apología del terrorismo etarra, como por ejemplo la conocida consigna abertzale de "Euskal Herrira, Euskal Presoak". En mi opinión es una vergüenza que estas pintadas estén ahí, día tras día, y nadie se tome la molestía de borrarlas. Pero, si he de ser sincero, he de decir que a estas alturas ya nada me sorprende. El turismo "revolucionario" y botellonero también deja sus consignas en las calles de Granada...



(En la foto podéis ver la imagen de un posible macrobotellón "revolucionario" en Granada. -- A la foto podeu veure l´imatge d´un més que posible macro "botellón" "revolucionari" a la ciutat de Granada).

En català: benvolguts lectors, en altres ocasions ja he parlat de les pintades existents als carrers de Granada i avui ho haig de tornar a fer. De fet, ja fà alguns mesos que al final dels carrers "Cristo de la Yedra" i "Avenida de Múrcia", lindant amb "Real de Cartuja", es poden observar pintades en euskera amb missatges que fan apología del terrorisme etarra, com pre exemple la coneguda consigna abertzale d´"Euskal Herrira, Euskal Presoak". En la meva opinió, és una vergonya que aquestes pintades estiguin allí, dia rera dia, i ningú es prengui la molèstia de denunciar-ho o d´esborrar-les. Pel que es veu, el turisme "revolucionari" i del "botellón" també deixa les seves petjades als carrers de Granada...
Fuente foto -- Font foto: 20 minutos.

Arxiu del blog