Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dilluns, 8 de desembre del 2008

Destruyendo la democracia en nombre del pueblo -- Destruint la democracia en nom del poble

En català: això és el que està fent el lider populista Hugo Chávez a Veneçuela. De fet, sempre m´ha semblat que sota el seu suposat socialisme i revolució bolivariana i bla, bla, bla... el que realment s´amagava és un projecte per a fer-se governant vitalici, basant-se en un suposat govern socialista per al poble. Això ho vaig dir fà més d´un any i mig i uns coneguts em van dir que no, que Chávez era molt demòcrata i que l´administració nordamericana havia engegat tota una campanya per a demonitzar-lo internacionalment i presentar-lo com un despota. Espero que els meus amics tinguessin raó i que jo estés errat, tanmateix crec que el temps m´acabarà donant la raó en aquella predicció.

Arxiu del blog