Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dijous, 9 d’octubre del 2008

No a la manifestació feixista convocada a Tarragona -- No a la manifestación fascista convocada en Tarragona

Estimados lectores:
El partido ultraderechista español, "Alianza Nacional" ha convocado una manifestación en Tarragona el próximo día 12 de Octubre para conmemorar el llamado "Día de la hispanidad". Esta manifestación es una vergüenza y un insulto para una inmensa mayoría de tarraconenses. Es una vergüenza que un partido que se define a sí mismo como fascista, racista, xenófobo con los inmigrantes, etc... venga a la capital de mi provincia a armar follón y a provocar. Más les valdría reflexionar sobre el significado de la fiesta de la hispanidad. Conmemorar esa mierda de fiesta significa celebrar la conquista i colonización de America Latina, la evangelización forzosa a la "religión de la paz, el amor y la otra mejilla" a miles de personas inocentes y la destrucción de importantes culturas milenarias como eran las precolombinas. A mi, personalmente, la hispanidad me provoca vergüenza, no se me pasaría por la cabeza conmemorar algo así. Desde aquí mi total repulsa a la hispanidad y a la manifestación fascista de Alianza Nacional.
En català: Benvolguts lectors, el partit ultradretà espanyol "Alianza Nacional" ha convocat una manifestació el proper dia 12 d´Octubre per a conmemorar el "día de la hispanidad". Aquesta manifestació feixista és mereix tota la meva indignació i la meva repulsa. Més valdría que enlloc de celebrar aquesta festa de merda és miressin al melic per tot el que significa la hispanitat. Conmemorar el "día de la hispanidad" significa celebrar la conquesta i col.lonització d´America llatina, l´evangelització forçosa a la "religió de la pau i de l´amor" de mil.lers de persones innocents i la destrucció de cultures mil.lenaries com eren les pre-colombines. Una vergonya el dia de la hispanidad i una vergonya la manifestació feixista convocada a Tarragona.

2 comentaris:

Fer Nando ha dit...

És per a flipar que Alianza Nacional no sigui il.legalitzat a Espanya. Fa uns dies vaig vore un cartell d'eixos feixistes de merda on proposaban escombrar els immigrants (és clara la metàfora: es escombra el fem, o es escombra matant). Lamentablement, ací a Espanya és legal ser feixista, i les raons són prou clares: un partit filofranquista és, hui, la segona força "democràtica".

Jaume ha dit...

Totalment d´acord amb el teu comentari. A més a més, existeix un doble raser: s´il.legalitza a l´esquerra abertzale i no es fà amb els grups ultres d´extrema dreta. Crec modestament que si il.legalitzes a l´esquerra abertzale també hauries d´il.legalitzar a aquests partits d´extrema dreta. Salutacions!

Arxiu del blog