Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

diumenge, 21 de setembre del 2008

Llegint a Einstein -- Leyendo a Einstein

Estimados lectores:
Esta mañana he acabado la lectura del libro "Este es mi pueblo" del conocidísimo físico Albert Einstein. Fuera de su faceta científica, no conocía mucho de Albert Einstein pero la lectura de esta recopilación de artículos me ha gustado mucho por la gran calidad humana, el espíritu pacifista, de solidaridad y de justicía social que rezuman sus textos. Si tenéis ocasión de leerlo, os lo aconsejo encarecidamente.
En català: amics lectors, aquest matí he acabat la lectura del llibre "Este es mi pueblo" del conegudíssim físic Albert Einstein. Fora de la seva tasca com a cientific, no coneixía molt d´Albert Einstein però la lectura d´aquesta recopilació d´articles m´agradat molt per la seva gran calitat humana, l´esperit pacifista, de solidaritat i de justicia social que es pot observar en els seus textes. Si teniu ocasió de llegir-lo, us ho aconsello. Val la pena.

Arxiu del blog