Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dilluns, 23 de juny del 2008

Campaña por Gilad Shalit -- Campanya per en Gilad Shalit

Este miércoles, 25 de junio, se cumplen 2 años desde que el soldado israelí Guilad Shalit fuera secuestrado en Kerem Shalom. Dos años de cautiverio en la Franja de Gaza. Durante el ataque en el que fuera secuestrado Guilad, dos soldados israelíes resultaron muertos.
Hasta el día de hoy, Hamás no permitió que Guilad fuera visitado por ningún factor oficial, o de la Cruz Roja Internacional, ni ha proporcionado información fidedigna sobre su estado de salud. Familiares y amigos de Guilad Shalit han comenzado una campaña, a la cual hoy nos sumamos, en la que solicitan a todo aquel que utilice Faceboook, Messenger, ICQ, o cualquier otro medio de comunicación interpresonal a través de Internet, que durante esta semana reemplace su fotografía por la de Guilad y le agreguen la leyenda: "Yo también espero a Guilad Shalit".
Espero de todo corazón que Gilad Shalit pronto pueda estar en compañia de sus familiares y amigos. Yo también espero a Gilad Shalit.
En català: El proper Dimecres dia 25 de Juny farà un parell d´anys que els terroristes del Hamas van segrestar al soldat israelià Gilad Shalit al pas de Kerem Shalom, pròxim a la franja de Gaza. Durant aquest atac dos soldats més van resultar morts.
A dia d´avui els membres del Hamas no han permés que el jove soldat segrestat fós visitat per metges o per personal de la Creu Roja. Tampoc han donat informació fidedigna sobre el seu estat de salut als seus familiars.
Familiars i amics d´en Gilad Shalit han iniciat una campanya, a la qual em sumo, en la que demanen que els usuaris de Facebook, Messenger, IQC o qualsevol altre mitjà de comunicació interpersonal substitueixi aquesta setmana la seva foto per la d´en Gilad i afegeixin la llegenda "Jo També espero a Gilad Shalit".
Espero de tot cor que en Gilad Shalit aviat pugui gaudir de la companyia dels seus familiars i amics. Jo també espero a Gilad Shalit.

Arxiu del blog