Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dimecres, 11 de juny del 2008

Ahmadineyad amenaza a EEUU e Israel -- Ahmadineyad torna a amenaçar a EEUU e Israel

Estimados lectores:

El presidente de la República Islámica de Irán, Mahmoud Ahmadineyad, amenazó a EEUU e Israel el pasado día 2 de Junio en uno de sus discursos. Dijo que la cuenta atrás para que desaparezca el diabólico poder estadounidense ya se ha iniciado e insistió en que Israel, al que calificó como "germen sionista", debe ser borrado del mapa.


Este hombre es muy peligroso. Amenaza con borrar del mapa a Israel mientras está desarrollando un programa nuclear para usos bélicos y está financiando y armando a diversas organizaciones terroristas como Hezbollah o Hamas. Pero, cuidado, no sólo es una amenaza para Israel, sino también para los propios países árabes vecinos que ven con suma preocupación como el extremismo islámico de corte Shi´i extiende sus tentáculos por todo Oriente Medio, como por ejemplo en el Libano o Irak.


En català: El president del govern iranià Mahmoud Ahmadineyad va tornar a amenaçar a EEUU e Israel en un dels seus discursos el passat dia 2 de Juny. En efecte, davant dels seus seguidors que no paraven de cridar "que mori America", el president iranià va dir que el compte enrera per a la desaparició del diàbolic poder nordamericà ja s´ha iniciat i va tornar a insistir amb la próxima desaparició d´Israel del mapa.


Aquest home i el seu govern són molt perillosos. Amenaça amb esborrar del mapa a Israel mentres està desenvolupant un programa d´armament nuclear i finança i abasteix d´armament a diverses organitzacions terroristes islamistes, com el Hezbollah al Liban o el Hamas als territoris palestins. Però no només és una amenaça per a Israel sino també per als païssos àrabs veïns que veuen amb preocupació com els tentacles del extremisme islàmic Xi´ita expandeixen la seva influència per tot l´Orient Mitjà, com per exemple al Liban o a l´Iraq.

Arxiu del blog