Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dimarts, 10 de juny del 2008

Tontos útiles -- rucs utils.

Estimados lectores:

Si tenéis estómago, leed la entrevista a Noam Chomsky e Ilan Pappe publicada ayer en CounterPunch y Rebelión. Ambos en su línea, aunque Chomsky en comparación con Pappe parecía un angel de la guarda. En efecto, el ex-profesor de la Universidad de Haifa destilaba odio contra Israel en cada una de sus respuestas. Acusaba al gobierno israelí de racista y de imponer un estado del Apartheid (algo totalmente falso), defendía el boicot a los productos israelíes e incluso llegaba a justificar el terrorismo palestino de una manera totalmente acrítica. Leyendo la entrevista te das cuenta de que Ilan Pappe es lo que yo llamo un tonto útil.
En català: qui tingui estòmac que llegeixi l´entrevista a Noam Chomsky e Ilan Pappe publicada ahir a les webs CounterPunch i Rebelión. Tots dos entrevistats van defensar les seves idees habituals, però Noam Chomsky semblava un angelet de la guarda en comparació amb Ilan Pappe, que destilava odi en contra d´Israel en cada resposta. En efecte, acusava al govern israelià de ser un govern racista i d´imposar un estat del Apartheid, defensava els boicots als productes israelians i era totalment acrític amb el terrorisme palestí i el llançaments de Qassam contra Israel. Llegint l´entrevista t´en adones que Ilan Pappe és el que jo defineixo com un ruc útil.

Arxiu del blog