Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dijous, 12 de juny del 2008

65 horas semanales... ¡Ni de coña! -- 65 hores setmanals... ni de conya!

Los burócratas de Bruselas pretenden aumentar la jornada laboral a 60 - 65 horas de manera opcional. Como siempre, los eurodiputados sólo van a beneficiar los grandes empresarios y a las grandes multinacionales. Esta medida, en los países que se apruebe, significará una involución en los derechos del trabajador y, en los que no, favorecerá la deslocalización de empresas que se instalarán en países de la Europa del este o del tercer mundo para explotar allí con una mayor impunidad a los trabajadores de esos países.

Digamos un No rotundo, alto y claro. Internet debe convertirse en la vanguardia de oposición antes de que esta propuesta sea aprobada. Demostremos a nuestros eurodiputados que si aprueban las 65 horas tendrán un problema, que los ciudadanos europeos estamos en contra de esta barbaridad.
¿Como hacerlo?

1.- Coloca el banner en tu web o blog
2.- Haz un post sobre el tema
3.- Envíalo por mail a todos tus amigos
4.-Hazle saber a los eurodiputados de tu país que NO LES VOTARÁS si aprueban la medida con su voto.
Aquí tienes el listado de mails de los eurodiputados
5.- Traduce la campaña a tu idioma y extiéndela en tu país.
Actualización: También puedes participar a través de
TUENTI y de FACEBOOK. Unete.




En català: Els eurodiputats de la UE volen aprobar una llei que permetría jornades laborals de 60 - 65 hores laborals sempre que fossin pactades entre els empresaris i els treballadors. Aquesta mesura, com la majoria de les que proposen els buròcrates de Brusel.les, és molt negativa perque d´aprobar-se estic segur que a la llarga significarà una involució en els drets dels treballadors i encara que no s´aprovi també afavorirà la deslocalització de grans empreses i multinacionals que s´instal.laran en païssos de l´Europa del est o del Tercer món per a explotar als treballadors d´aquests païssos amb una major impunitat.
Donem als buròcrates de Brusel.les un no ben alt i clar. Fem que internet esdevingui l´avantguardia de la protesta. Com fer-ho?, és molt senzill.
1- coloqueu el banner al vostre blog.
2- Redacteu un post sobre el tema.
3- envieu-lo als vostres amics.
4- Fes saber als eurodiputats que no els penses votar. Aqui tens el llistat amb els mails dels eurodiputats.
5 - Tradueix el post al teu idioma i dona´l a conèixer al teu país.
Actualització: també es pot participar mitjançant TUENTI i FACEBOOK. Participa-hi.

2 comentaris:

Fer Nando ha dit...

Esta clar que mai van perdre opotunitat per a firac-nos un dit al cull.

Jaume ha dit...

cert. Sort que a Irlanda han votat no i això paralitzará l´aprovació del tractat de Lisboa durant un temps.

Jo, al 2005, vaig votar en contra de la Constitució Europea perquè hi havia massa punts ambigus i no m´acabava de fer el pes. Salutacions!

Arxiu del blog