Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dilluns, 19 de maig del 2008

Tel Aviv, Ramle, Ashkelon o Ashdod son ciudades palestinas... -- Tel Aviv, Ramle, Askhelon o Ashdod són ciutats palestines

Això és el que opina l´avi del conillet Assud, el Bugs Bunny de Hamas. Si voleu veure el video del programa "Els pioners de l´endemà" d´Al- Aqsa TV, cliqueu aquí.
PD - Mentres que els àrabs - palestins clamen als quatre vents la seva intenció de fer una neteja ètnica o una massacre amb la població israeliana, aquí, a Europa, la nostra premsa ho ignora i publica libels anti-israelians com aquest.
En castellano: esa es la opinión del abuelo del conejito Assud, el Bugs Bunny de Hamas. Si queréis ver el correspondiente vídeo del programa "Los pioneros del mañana" de Al-Aqsa TV, clicad aquí.
PD - Mientras que los árabes - palestinos no esconden sus intenciones de realizar una limpieza étnica o una masacre con la población israelí, aquí en Europa esto se ignora y se publican libelos anti-israelíes como este.

Arxiu del blog