Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dimarts, 20 de maig del 2008

Roma caerá como cayó Constantinopla -- Roma caurà com va caure Constantinopla

Benvolguts lectors:

A tots aquells que pensen que el Hamas és un grup "antiimperialista" i especialment nacionalista palestí amb una certa influència islamista (Kaos en la red, Rebelión, Socialismo o Barbarie, La Insignia...) els hi recomanaría veure el següent vídeo on un Immam vinculat al Hamas defensa la conquesta de Roma, de tota Europa i d´America per al Dar-Al-Islam (la casa del Islam). A més a més, com un bon il.luminat, afirma que la seva missió és la de salvar el món...

Permeteu-me que em parteixi de riure però els grans artículistes de Rebelión no diuen que amb aquesta gent del Hamas s´ha de construir un estat laïc, binacional i socialista a palestina... millor riure que plorar.

El video és un fragment del sermó del Divendres (dia festiu als païssos islàmics) en una mesquita a Gaza, val la pena veure-ho.

En castellano: A todos aquellos que piensan que el Hamas es un grupo "antiimperialista", nacionalista palestino y que su ideología islamista apenas tiene incidencia (Kaos en la Red, Rebelión, Socialismo o Barbarie, La insignia...) les aconsejaría ver este video en el que un Immam clama por la conquista de Roma, de Europa e incluso de America para el Dar - Al - Islam (La casa del Islam). Además, como un buen iluminado, el mencionado imam afirma que su objetivo es salvar el mundo...

Permitidme que me parta de risa porque, según los grandes lumbreras que publican en Rebelión, se supone que imams como este y sus seguidores son la gente que debe construir el estado laico, socialista y binacional en palestina... lo dicho, para partirse de risa por no echarse a llorar.

El video es un fragmento de un sermón del Viernes (día festivo en los países islámicos) en una mezquita de Gaza, vale la pena echarle una ojeada.

Arxiu del blog