Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dijous, 10 d’abril del 2008

La vida debe continuar en Gaza y Sderot

Estimados lectores:
Acabo de redescubrir un interesante blog. Se titula "Life must go on in Gaza and Sderot" y sus autores son dos jóvenes, uno vive en Sderot y el otro en Sajaia (Gaza), y nos cuentan anécdotas de su vida diária en primera persona.
El blog lo descubrí un día leyendo Ha´aretz pero en las últimas semanas le había perdido la pista. Échadle un vistazo, es muy interesante.
En català: avui he retrobat un interessant blog que havia descobert fà unes setmanes llegint Ha´aretz. El blog es diu: "Life must go in Gaza and Sderot" i els seus autors són dos joves, un viu a Sderot i l´altre a Sajaia (Gaza). És un blog molt interessant perquè podem conèixer les opinions de dues persones que estan vivint el seu dia a dia en aquesta zona tan calenta, especialment desde Octubre del 2000. Feu-hi una ullada, és molt interesant.

Arxiu del blog