Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

divendres, 21 de març del 2008

Matanza ilegal de búfalos en EEUU.

Lo podéis leer en el El País. Esta brutal matanza es una muestra de la crueldad del hombre contra los animales y contra la naturaleza. Otra muestra la tenemos en la "fiesta" de los toros.

El hombre para divertirse tiene que torturar animales y en ocasiones llega a considerar el sufrimiento una fiesta. Vergonzoso, y encima nos consideramos como animales racionales...
En català: podeu llegir al País la notícia de la matança. Aquest tipus d´actes que comporten el sofriment dels animals, com per exemple les "corrides de toros" són una mostra de la crueltat humana contra els animals i contra la natura.

És vergonyós que l´home per a divertir-se hagi de torturar animals, ja sigui caçant-los salvatgement o torejant-los, i al damunt consideri el sofriment del animal com una diversió o una "fiesta". És vergonyós que els homes ens considerem com a animals racionals...

Arxiu del blog