Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dissabte, 4 de juny del 2011

Manifestaciones en honor a Bin Laden en Gaza -- Manifestacions en honor de Bin Laden a Gaza.

El pasado 20 de Mayo tuvieron lugar manifestaciones pro Bin Laden a lo largo y ancho de la Franja de Gaza convocadas por grupos salafistas y yihadistas afines a Al-Qaeda, como por ejemplo el grupúsculo que ejecutó brutalmente al activista italiano Vittorio Arrigoni. Obviamente, ningún medio español se ha dignado a mostrar las imágenes o a mencionar esas manifestaciones pro Bin Laden en Gaza. Una última reflexión: el Hamas lleva a cabo la estrategia del palo y la zanahoria con esos grupos salafistas y yihadistas próximos a Al-Qaida que operan en la Franja: si le salen constestararios les persigue pero por lo general los tolera e incluso en ocasiones, como por ejemplo en estas manifestaciones, los alienta.





En català: el passat 20 de Maig van tenir lloc manifestacions pro Bin Laden a tot el llarg i ample de la Franja de Gaza convocades pels grups salafistes i jihadistes afins a Al-Qaida, com per exemple el grupuscle que va executar brutalment al activista italià Vittorio Arrigoni. Obviament, cap mitjà de comunicació espanyol o català han mostrat les imatges o han parlat d`aquestes manifestacions de lloança del terrorista saudita. Una darrera reflexió per a posar el punt i final: penso que el Hamas utilitza l`estratègia del pal i la pastanaga amb aquests grups salafistes afins a Al-Qaida. Si surten contestaris els persegueix però pel general els tolera i en ocasions, com en aquestes manifestacions, els dóna suport.
 

1 comentari:

A. ha dit...

¡Claro que no sale este vídeo en Españistán! Aquí sólo salen los videos de la alegría de Gaza por la victoria del Barça.

Per cert, a La Vanguardia d'avui: "Barcelona, nido de espías por el auge del yihadismo", ¿Com no ha de pujar el partit xenòfob PxC si el relativisme cultural i el bonisme s'ha instal·lat a la clase política no xenòfoba?

A.

Arxiu del blog