Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dimarts, 17 de maig del 2011

¿Más que un club? -- Més què un club?

El Barça presenta esta noche la nueva camiseta para la próxima temporada con la publicidad de la "Qatar Fundation", la plataforma propagandística de la monarquía absoluta e islamofascista qatarí. Para los seguidores culés tengo una mala noticia: el Barça ha dejado de ser "més que un club" para pasar a ser un club a secas, como el Manchester City por citar un ejemplo, un club que se vende por intereses de su presidente o accionistas a los petrodólares sin ningún tipo de escrúpulo y sin  importar escupir encima de los derechos humanos a pesar de llevar también la publicidad de Unicef.



En català: el Barça presenta aquesta nit la nova samarreta per a la pròxima temporada amb la publicitat de la "Qatar Fundation", la plataforma propagandística de la monarquia absoluta islamofeixista qatarí. Per als seguidors culers tinc una mala notícia: el Barça ha deixat de ser més que un club per a esdevindre un club a seques, com per exemple i amb tots els meus respectes el Manchester City, és a dir, un club que es ven pels interesos del seu president o dels seus accionistes als petrodòlars sense cap tipus d`escrùpol i sense importar-li escopir sobre els drets humans tot i portar també publicitat com la de Unicef.
 

Arxiu del blog