Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dimecres, 25 de maig del 2011

El concepto de paz israelo-palestina del "Free Palestine Movement" -- El concepte de pau israelo-palestina del "Free Palestine Movement"

Yasser Qaschlaj, periodista palestino-libanés y miembro de la organización "Free Palestine Movement", que está detrás de la organización de las flotillas "humanitarias" a Gaza, fue entrevistado el 17 de Mayo en Al-Manar, la televisión vinculada a Hizbulah, y afirmó que el objetivo es enviar a los judíos israelíes (a los que definió como "pedazos de mierda") de vuelta a sus países de origen. De nuevo, se puede observar como la finalidad de estas organizaciones y de las flotillas no son humanitarias sino políticas: la deslegitimación y criminalización internacional de Israel.  





En català: Yasser Qaschlaj, periodista libanès d`origen palestí i membre de l`organització "Free Palestine movement", molt activa en l`organització de les flotilles "humanitàries" cap a Gaza, va ser entrevistat el 17 de Maiga Al-Manar, la televisió del Hizbulah, i va afirmar que l`objectiu és enviar als jueus israelians (als que va definir com "trossos de merda") de retorn als seus països d`orígen. Queda novament ben clar que ni aquestes organitzacions ni les flotilles que envien a Gaza tenen finalitats humanitàries, sinó més aviat polítiques: la deslegitimació i criminalització internacional de l`estat d´Israel.

Arxiu del blog