Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dimarts, 12 d’abril del 2011

Gaza rockets fired from civilian centers (Ynetnews)

Miembros de las brigadas Izzedim Al-Qassam, el ala militar del Hamas, han colgado vídeos en la red donde nos muestran que lanzan sus mísiles desde zonas pobladas de Gaza. Esta práctica demuestra que no tienen ni la más mínima consideración con sus propios civiles y su objetivo es claramente propagandístico: si en la posterior respuesta israelí contra las lanzaderas de los mísiles mueren civiles, esas muertes serán aprovechadas propagandísticamente para presentar a las IDF como los agresores e indicar que buscan deliberadamente la muerte de civiles palestinos llevando a cabo un "uso desmesurado de la fuerza".

En català: membres de les brigades Izzedim Al-Qassam, l`al.la militar del Hamas, han pujat vídeos a internet on mostren que disparen els seus míssils des de zones poblades de Gaza. Aquesta pràctica no té cap tipus de respecte ni pels seus propis civils però obviament té una finalitat propagandística: si a la posterior resposta israeliana contra les llençaderes dels míssils moren civils innocents, aquestes morts seran utilitzades com a propaganda per a presentar a les IDF com l`agressor i fer creure a l´opinió pública internacional que els soldats israelians busquen deliberadament la mort de civils palestins fent un "ús desmesurat de la força".

Arxiu del blog