Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dimecres, 13 d’abril del 2011

El sionismo es como un virus que ha infectado a toda la humanidad -- El sionisme és com un virus que ha infectat a tota la humanitat.

Así concluyó su discurso ante una audiencia de unas 1000 personas, Bülent Yilderim, el presidente de la ong islamista turca IHH, conocida por sus vinculos con el Hamas y por haber organizado la Flotilla de la Libertad en Mayo del pasado año. En dicho acto, celebrado el pasado 7 de Abril, al sur de la ciudad costera turca de Alanya, Yilderim afirmó que este año piensa enviar una nueva flotilla compuesta por 15 o 20 barcos así como convoyes terrestres y aéreos. Acerca de sus objetivos, queda bastante claros que son políticos y no precisamente de derechos humanos, pues Yilderim calificó a la flotilla de "intifada por tierra mar y aire" y afirmó que ésta continuará hasta el fin del bloqueo de Gaza y hasta que se haya completado "la marcha hacía la mezquita de Al-Aqsa".

Las intenciones de esta ong islamista están bien claras pero en España se sigue repitiendo hasta la saciedad que la finalidad de la flotilla es humanitaria...

En català: així va concloure el seu discurs davant una audiència d`unes 1000 persones, Bülent Yilderim, el president de l`ong islamista IHH, coneguda pels seus vincles amb el Hamas i per haver organitzat la "Flotilla de la Libertad" del Maig de l`any passat. En el mencionat acte, celebrat el passat 7 d`Abril al sud de la localitat costanera turca d`Alanya, Yilderim va afirmar que enguany també pensar enviar una nova flotilla composta per uns 15 o 20 vaixells i amb suport de covois terrestres i aeris. La seva intencionalitat està ben clara i no es precisament humanitària, sinó més aviat política ja que va calificar a la nova flotilla com "una intifada per terra, mar i aire" i va afirmar que no conclourà fins que s`hagi aixecat l`embargament a Gaza i s`hagi finalitzat la "marxa fins a la Mesquita d`Al-Aqsa".

Les intencions d`aquesta ong islamista són ben clares però aquí a Espanya els nostres mitjans segueixen afirmant que les seves finalitats són humanitàries.

Fuente -- Font: MEMRI.

1 comentari:

Lior ha dit...

A tota la humanitat? a/Quina bona notícia!! b/ Els seus -islamistes i afins- no formen part de la humanitat? Ara ho vaig entenent tot... :-)))
A mi, aquest virus sionista, em circula per tot el cos i l'ànima, i, que vols que et digui; sarna con gusto no pica...
Sobre les intencions vertadres de la flotilla, cap novetat que no coneguem.

Arxiu del blog