Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

divendres, 22 d’abril del 2011

Dejando a los "pacifistas" de Rumbo a Gaza con el culo al aire -- Deixant als "pacifistes" de "Rumbo a Gaza" amb el cul a l`aire

Dos noticias dejan a los "pacifistas" pro-flotillas (en realidad tontos útiles del Hamas) con el culo al aire tanto de la situación de Gaza como de sus contactos y verdaderas intenciones. La primera es que la mismísima Cruz Roja ha reconocido que en Gaza no existe una situación de crisis humanitaria (Ha`aretz), desmontando así el pretexto humanitario para la organización de las flotillas; la segunda hace referencia a la denuncia del gobierno israelí de que los organizadores de la segunda Flotilla de la Libertad tienen importantes vínculos con el Hamas y por tanto se confirma que sus fines son principalemente políticos y no humanitarios (Ha`aretz). Obviamente, ambas noticias serán ignoradas en nuestros medios.

En català: dues notícies deixen als "pacifistes" pro flotillas (en realitat ruc útils del Hamas) amb el cul a l`aire tant de la situació real de Gaza com dels seus contactes i objectius. La primera és que la Creu Roja ha reconegut que a Gaza no hi hà una situació de crisis humanitària (Ha`aretz), desmanegant així el pretexte humanitari per a organitzar les flotilles; La segunda hace referencia a la denuncia del gobierno israelí ante la ONU de los vinculos de los organizadores de la nova flotilla con el Hamas (Ha`aretz) i per tant es confirma que la seva finalitat és política i no humanitària. Obviament, totes dues notícies seran ignorades als nostres mitjans.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Si ayer era libelo tradicional hoy toca libelo "moderno". ;)

Bien ligado jaumele, buen fin de semana.

Turkey, the Global Muslim Brotherhood, and the Gaza Flotilla

Anònim ha dit...

Y si las armas entran por egipto y la comida por israel...

Los mercaderes de la paz (o el negocio de la paz)

Xavier ha dit...

Ho diuen clarament que la seva finalitat és política. Fes un cop d'ull, especialment a la resposta a la pregunta de per què no passen l'ajut "humanitari" per Rafah. També a la resposta a la pregunta de per què no es dóna directament a organitzacions que ja treballen a Gaza.
http://diagonalperiodico.net/LA-FLOTILLA-DE-LA-LIBERTAD-NO-ES.html

Jaume ha dit...

Sisco, moltes gràcies pels enllaços i per l`informe sobre les conexions existents entre la Germandat Musulmana, el govern turc i els organitzadors de la "Flotilla de la Libertad". L`he començat a llegir i em sembla molt interessant. Shavua tov!

Xavier, queda clar per les seves declaracions que els seus objectius són plenament polítics i que l`ajut humanitari és només una eina per als seus fins polítics: la demonització d`Israel tant internacionalment com dins de la societat catalana i de l`estat espanyol. Portar el tema a les escoles és una vergonya perque vol dir aprofitar-se per a les seves finalitats polítiques de la bona fe de nens petits que ni tans sols saben situar Gaza en un mapa. Aquest adoctrinament que pretenen es una vergonya i digne de la seva mentalitat totalitària. Salutacions!

Arxiu del blog