Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

diumenge, 20 de març del 2011

Un misil Grad impacta en Ashkelon -- Un míssil Grad impacta a Ashkelon

A pesar de la total indiferencia de los principales periódicos españoles que no dicen nada al respecto, la lluvia de mísiles disparados desde Gaza contra el sur de Israel no cesa. Sirva como ejemplo el mísil Grad que ha impactado esta tarde en campo abierto de un complejo industrial situado en el sur de Ashkelon (Ha`aretz). Afortunadamente, no hay que lamentar ni daños materiales ni heridos aunque varias personas han tenido que ser atendidas debido al shock tras la explosión.

Conviene recordar que desde ayer por la mañana han impactado en territorio israelí más de sesenta mísiles disparados por el Hamas y otros grupos terroristas palestinos desde la Franja de Gaza.

En català: Tot i la total indiferència dels principals diaris espanyols que no aporten cap tipus d`informació, cal dir que la pluja de míssils disparats desde Gaza contra el sud d`Israel no s`atura. Serveixi com a exemple el míssil grad que ha impactat aquesta tarda en un camp obert d`un complexe industrial situat al sud d`Ashkelon (Ha`aretz). Afortunadament, no hem de lamentar ni ferits ni danys materials però diverses persones han hagut de ser ateses per trobar-se en estat de xoc després de l`explosió.

Convé recordar que des de ahir al matí han impactat en territori israelià més de seixanta míssils disparats desde Gaza pel Hamas i altres organitzacions terroristes palestines.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

si regales el sinaí, el corredor filadelfia, gaza, etc. Després et sorpendràs si tot el que els concedeixes s'utilitza per atacar-te?

¬¬

fins quan aquesta política suicida?

Jaume ha dit...

Sisco, tens raó. La política de terres per pau va funcionar amb Egipte però no s`ha demostrat vàlida amb els palestins perquè a cada cessió israeliana en favor de la pau la resposta palestina ha estat un increment de la violència i el terrorisme contra els civils israelians.

Anònim ha dit...

The sappers who examined the mortar shells that were fired towards the Ashkelon Beach Regional Council asserted that some of the shells contained Phosphorus. Such weapons are illegal under international law

http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4046872,00.html

Arxiu del blog