Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dissabte, 12 de març del 2011

Odio-- Odi

Esta pasada madrugada cinco miembros de una familia israelí, un jóven matrimonio y tres de sus hijos, han sido salvajemente asesinados mientras dormían en sus camas por terroristas palestinos vinculados a las Brigadas de los Mártires de Al-Aqsa, la organización terrorista vinculada a Fatah, en el asentamiento de Itamar, en Cisjordania (Ynet). Esta masacre de cinco civiles en sus camas, incluyendo niños de 11, 3 años y cuatro meses, es consecuencia del adoctrinamiento en el odio anti-judío y anti-israelí que reciben los palestinos por parte de sus autoridades, tanto del Hamas en Gaza como de la ANP en Cisjordania. De hecho, en la ciudad de Rafah, al sur de la Franja de Gaza, la gente ha salido en las calles para celebrar la masacre, repartiendo dulces y golosinas entre los transeuntes (Ynet).

Por último sólo me queda indicar que la comunidad internacional, con su doble rasero de condenar la construcción en los asentamientos pero no condenar el adoctrinamiento en el odio que las autoridades palestinas promueven, están lanzando un mensaje legitimizador de esa postura maximalista de los dirigentes palestinos y precisamente el principal obstáculo para la paz entre israelíes y palestinos no son los asentamientos sino ese odio que está pudriendo a la sociedad palestina y está abriendo un abismo casi insalvable con sus vecinos israelíes.

En català: Aquesta pasada matinada cinc membres d`una familia israeliana, un jove matrimoni i tres dels seus fills, han estat salvatgement assassinats mentre dormien als seus llits per terroristes palestins vinculats a les Brigades dels Màrtirs d`Al-Aqsa, l`organització terrorista vinculada a Fatah, al assentament d`Itamar, a Cisjordània (Ynet). Aquesta massacre de cinc civils als seus llits, fins i tot nens de 11, 3 anys i quatre mesos, es conseqüència directa de l`adoctrinament anti-jueu i anti-israelià que reben els palestins per part dels seus dirigents, tant de Hamas com de l`ANP a Cisjordània. De fet, a la ciutat de Rafah, al sud de la Franja de Gaza, la gent ha sortit ha celebrar-ho pels carrers, repartint llaminadures entre els ciutadans (Ynet).

Per últim, només vull indicar que el doble raser de la comunitat internacional, crític només amb la construcció als assentaments israelians pero que calla i no denúncia l`adoctrinament en l`odi antisemita que rep la societat palestina dels seus dirigents, està legitimant la postura maximalista dels liders palestins i cal recordar que el principal obstacle per a la pau entre tots dos pobles no són els assentaments sinó aquest adoctrinament en l`odi que els liders palestins promouen, un odi que ha podrit a la societat palestina i està obrint un abisme gairebé insalvable amb els seus veïns israelians.

Arxiu del blog