Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dilluns, 7 de març del 2011

La ANP busca la legitimación del Hamas en EEUU y la UE -- L`ANP treballa per a la legitimació del Hamas als EEUU i a la UE

La ANP está trabajando para que la UE y los Estados Unidos eliminen al Hamas de su listado de organizaciones terroristas internacionales con el fin de allanar el camino para un gobierno de unidad nacional palestino. Según declaraciones realizadas por el negociador palestino Nabil Shaath hoy Lunes tras reunirse con el secretario general de la Liga Árabe, Amr Musa, en el Cairo, él mismo trató este tema con varios dirigentes europeos en su gira por varias capitales del viejo continente. De hecho, el presidente del gobierno palestino Salam Fayad ofreció al Hamas la posibilidad de la formación de un gobierno de unidad nacional la pasada semana. Pero su oferta fue muy criticada por los militantes de Fatah porque el Hamas podría retener el control de la seguridad en Gaza tras la formación de dicho gobierno (Jerusalem Post).

En català: l`ANP està treballant entre vestidors per a que la UE i els Estats Units eliminin al Hamas del seu llistat d`organitzacions terroristes internacionals amb la finalitat de facilitar un govern d`unitat nacional palestí. Segons declaracions realitzades pel negociador palestí Nabil Shaath avui dilluns després de reunir-se amb el secretari general de la Lliga Àrab, Amr Mussa, al Caire, ell mateix va tractar aquest tema amb diversos dirigents europeus durant la seva gira varies capitals del vell continent. De fet, el president del govern palestí a Cisjordània, Salam Faiad, va oferir al Hamas la pasada setmana la possibilitat de formar un govern d`unitat palestí. Però aquesta oferta va ser molt criticada pels dirigents de Fatah perquè el Hamas podria retindre el control de la seguretat a Gaza en aquest futur govern d`unitat (Jerusalem Post).

1 comentari:

David ha dit...

A este paso, habría que solicitar también la legalización de asociaciones de pedófilos o de asesinos en serie, que al fin y al cabo son tan respetables como los terroristas que hacen llamamientos a la destrucción total de un país y un pueblo entero.

Arxiu del blog