Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dimarts, 8 de febrer del 2011

What exactly does the U.S. want from Egypt? (Zvi Bar`el, Ha`aretz)

Zvi Bar`el analiza la confusión, la sorpresa y los titubeos de la administración Obama ante las protestas de los opositores al régimen de Hosni Mubarak. De hecho, yo me hago la misma pregunta porque me da la impresión de que el pròximo gobierno post-Mubarak, ya sea liderado por los Hermanos Musulmanes o la oposición secular (El Baradei, el movimiento opositor "Kifaya"...), va a tener un carácter marcadamente anti-estadounidense y anti-israelí. Tiempo al tiempo.

En català: Zvi Bar`el analitza la confusió, sorpresa i canvis de parer de l`administració Obama davant de les protestes dels opositors al règim de Hosni Mubarak a Egipte. De fet, jo em faig la mateixa pregunta perquè em temo que el pròxim govern egipci post-Mubarak, ja sigui liderat pels Germans Musulmans o per l`oposició secular (El Baradei, el moviment de protesta "Kifaya"...), tindrà un marcat caràcter anti-israelià i anti-nordamericà. Temps al temps.

Arxiu del blog