Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dijous, 17 de febrer del 2011

"Israel es un estado terrorista y debe ser destruido" -- "Israel és un estat terrorista i ha de ser destruït"

El nuevo ministro de justicia jordano, Hussein Mjali, ha vuelto a elevar la tensión de las relaciones israelo-jordanas al afirmar en una entrevista concedida al periódico "Al Arab Al Yom" que Israel es un estado terrorista y debe ser aniquilado.
Hussein Mjali ya hizo unas polémicas declaraciones el pasado Domingo en las que pedía la liberación del soldado Ahmed Deqamseh, el asesino de siete alumnas israelíes en una escuela de Naharayim, próxima a la frontera con Jordania, en 1997.

En català: el nou ministre de justicia jordà, Hussein Mjali, ha elevat novament la tensió de les relacions israelo-jordanes al afirmar en una entrevista concedida al diari "Al Arab Al Iom" que Israel és un estat terrorista que ha de ser aniquilat.
Hussein Mjali ja va fer unes polèmiques declaracions el passat Diumenge en les que demanava l`alliberament del soldat Ahmed Deqamseh, l`assassí de set nenes israelianes en una escola de Naharayim. pròxima a la frontera amb Jordània, l`any 1997.

Fuente -- Font: Ha`aretz.

PD - Todos los déspotas y dictadores han sido antisemitas, todos. Y esos dictadores han utilizado al pueblo judío como chivo expiatorio para desviar la atención de los problemas internos de sus países, de su corrupción y de sus abusos de poder. Las recientes declaraciones de Gadafi espoleando a los palestinos a alzarse en una nueva intifada contra Israel o las de este ministro jordano son el mejor ejemplo de lo dicho anteriormente y de algunos goberanantes árabes (Mubarak o la dinastía hachemita) han hecho la paz con Israel pero no han educado a sus pueblos para una paz real en la región, pues han permitido que la judeofobia y una visión acriticamente pro palestina del conflicto siguiera bien latente en los medios de comunicación que su régimen controlaba de manera ferrea.

PD - Tots els tirans i dictadors han estat antisemites, tots. I aquests dictadors han utilitzat sempre al poble jueu com a boc expiatori dels problemes interns dels seus països, de la seva corrupció i abús de poder. Les recents declaracions de Gadafi animant als palestins per a rebelar-se en una nova intifada contra Israel o les declaracions d`aquest ministre jordà són un bon exemple del que acabo de dir i de que alguns governants àrabs (Mubarak o la dinastía Haxemita) tot i signar acords de pau amb Israel no han preparat al seu poble per a una pau real i un reconeixement d`Israel perquè han permès que les mostres de judeofòbia i una visió acriticament pro palestina del conflicte continués present en els mitjans de comunicació que el seu règim controlava de manera ferrea.

Arxiu del blog