Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dimecres, 15 de desembre del 2010

Hamas y el populismo pro palestino "made in Spain" -- Hamas i el populisme pro palestí "made in Spain"

Para conmemorar su vigésimo tercer aniversario, Hamas ha hablado claro y en árabe ante sus seguidores en Gaza. Su mensaje, el de siempre: nunca reconoceremos a Israel y vamos a continuar el Yihad hasta borrarlo del mapa. Sin embargo, desde España muchos políticos siguen viviendo ajenos a la realidad, pensando que Oriente Medio y el Hamas es como a ellos les gustaría que fuera y no como es en realidad, y siguen dando alas a la demagogia anti-israelí que tan buen resultado da, especialmente ahora que se acercan las elecciones municipales. Leganes y su monumento a la "Flotilla de la Libertad" son un buen ejemplo de la visión acríticamente anti-israelí existente en buena parte de nuestra izquierda en períodos pre-electorales.



Els càntics "pacifistes" que inspiraven als participants homenatjats a Leganes de la Flotilla -- Los cánticos "pacifistas" que inspiravan a los homenajeados en Leganes de la Flotilla.

En català: per a celebrar el seu vigèsimotercer aniversari, el Hamas ha parlat clar i en àrab davant dels seus seguidors a Gaza. El seu missatge, el de sempre: mai reconeixerem a Israel i continuarem el Jihad fins a esborrar-lo del mapa. Tanmateix, des de Espanya molts polítics volen viure d`esquenes a la realitat, pensant que l`Orient Mitjà i el Hamas són com a ells els hi agradaría i no com realment són, i continuen donant ales a la demagogia anti-israeliana, que tan bons resultats dóna especialment si hi ha eleccions a la vista, com és el cas de les pròximes municipals del Maig de l´any vinent. Un clar exemple de fins on pot arribar l`absurd anti-israelià dels nostres polítics en períodes pre electorals el tenim a Leganes i el seu monument a la "Flotilla de la Libertad".

Arxiu del blog