Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dimecres, 1 de desembre del 2010

‎!חג חנוכה שמח

2 comentaris:

Lior ha dit...

Khag khanucà Sameakh!!
Com va la campanya de l'oliva? Digue'm que el fred us ha esperonat tant que ja no en queda ni una per collir! Us feu l'oli,també? Mira, això si que m'agradaria.Si és així,deus tenir oli verge fresc per la khanuquia,goita tu!

Jaume ha dit...

Khag Sameakh gam leja!!

jejeje... Lior, ja ens queda poc però encara ens queden un parell o tres de dies per a currar :S. Demà, de bon matí, hi torno jeje. Si, tenim oli de sobres per a tot l´any i si s´escau tb per a la Khanuquia :). Aprofito l´ocasió per a fer promoció dels productes de la terra: apropet dels trossos de mon oncle hi ha el poble de Capçanes i allí fan un vi Kosher que està bastant bé, es diu "Peraj HaAviv". Imagino que ja el coneixes de sobres però per si les mosques jejeje. Shavua tov!

Arxiu del blog