Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dimarts, 23 de novembre del 2010

Escuelas islámicas inglesas adoctrinan en el antisemitismo y la homofobia -- Escoles islàmiques angleses adoctrinen en l´antisemitisme i l´homofòbia

Siempre he pensado que Arabia Saudí, además de exportar petróleo, es también una de las principales exportadoras de fanatismo, fundamentalismo islámico, yihadismo y antisemitismo, gracias a la adopción del Wahabismo como religión de estado. Leed este artículo publicado ayer en "The Guardian" y podréis ver la educación "islámica" (wahabí, en realidad) que reciben los chavales que estudían en colegios financiados por Arabia Saudí. Para echarse a temblar: el destino de los infieles es el infierno, amputaciones de miembros para castigar los delitos de robo, los judíos presentados como descedientes de monos y cerdos (es decir, se niega su humanidad al igual que hacían los nazis), adoctrinamiento en ideas refritadas de los Protócolos de los Sabios de Sión pero cambiando judío por sionista (al igual que muchas corrientes de extrema izquierda y derecha) o delitos de pena de muerte por homosexualidad. Y, repito, este tipo de educación no sólo se imparte en las madrasas de Kabul , Kandahar o Gaza, sino también en Londres. De hecho, además de descerebrada, este tipo de "eduación" es una autopista sin peajes hacía el siglo XV



La educación Saudí es idéntica, ya sea en Riyadh o en Londres -- L´educació saudita és idèntica ja sigui a Riadh o a Londres.

En català:
sempre he pensat que, a més a més d´exportar petroli, Arabia Saudita és també una de les principals exportadores de fonamentalisme islàmic, jihadisme i antisemitisme, gràcies a la adopció de la corrent Wahabita com a religió d´estat. Si voleu al.lucinar (i no us caldrà abusar de susbtàncies psicotròpiques), llegiu el següent article publicat ahir al diari "The Guardian" i podreu observar quina educació "islàmica" (wahabita, of course) reben els nanos musulmans que estudien en escoles privades de financiació saudita. Per acollonir-se (amb perdó): els infidels no tenen dret a la salvació i la seva destinació és l´infern, amputacions de mans i peus com a càstic pel furt, els jueus presentats com a descendents de simis i porcs (negant la seva humanitat al igual que van fer els nazis), vulgars refregits dels protòcols però canviant jueu per sionista (igualet que moltes corrents d´extrema dreta i esquerra) o delictes de pena de mort per homosexualitat. I, convé tenir present que aquest tipus d´educació no sols s´imparteix a les madrases de Kabul, Kandahar o Gaza, sinó també a Londres. De fet, a més de descerebrada, aquest tipus d´educació és una autopista sense peatges al segle XV.

4 comentaris:

Lior ha dit...

És per acollonir-se i sense perdó!
I per fer-hi alguna cosa,el govern britànic,no!? Deu ser que a Anglaterra fa dècades que hi ha comunitat musulmana i s'hi deuen haver acostumat.A Holanda també n'hi passen de grosses. Acostumats com estan a ser el país més liberal d'Europa,també estan acollonits.Aquests,però,no hi deuen estar tant acostumats.A veure si mouen el cul i prenem exemple.
Com va la collita d'avellana?
Home,una mica de vida pagesa deu tonificar l'esperit :-)))

Jaume ha dit...

Lior, per a ser-te sincer no acabo d´entendre el bonisme de molts governs europeus amb el fonamentalisme islàmic. Imagino que deu ser en part per motius electorals i en part per a mantindre bona relació amb el món àrab i amb els principals proveïdors de petroli. Però mentrestant, els fonamentalistes van fent la seva. A casa nostra, tenim l´exemple de l´afer Cunit o de l´intent de "condemnar a mort per adulteri" a una dona per part d´un "tribunal islàmic" a Valls l´any passat. I a Holanda recordo l´assassinat del director de Cinema Theo Van Ghog o les amenaces de mort rebudes per l´ex parlamentaria Ayan Hirsi Ali.
Un altre problema d´aquest bonisme és que deixa en mans de la dreta xenòfoba i populista aquesta crítica al fonamentalisme i aquests moviments aprofiten l´ocasió per no sols criticar al fonamentalisme sinó difondre un missatge demonitzador dels emigrants, com fà el partit de Geert Wilders, El Partit per la Llibertat.

Ai, Lior, m´estimava més anar a collir avellanes que olives. Estic passant un fred al matí terrible :S, però fer aquestes tasques també té el seu encant jeje :)

Lior ha dit...

Mentre per la major part de polítics jugar-se l'escó sigui jugar-s'hi la feina(perquè fora de l'escó tenen un panorama laboral poc galdós)),malament rai.Els tenim acollonidets,amb esperit de funcionari.Que prendre mesures contra afers clarament delictius els paralitzi...
I si les formacions xenòfobes piulen,com que els polítics de poltrona es creuen moralment superiors(no sé perquè,atesa la seva deixadesa en l'exercici del poder que els hem atorgat), els costa molt poc acusar-los amb quatre tòpics,per certs que puguin ser.És allò del peix que es menja la cua.Hem de fer les coses a estirabots.I quan ja han petat del tot.
Espero que la campanya-en dieu així?-de l'avellana,sigui molt produtiva i sobretot...ràpida.

Jaume ha dit...

Lior, totalment d´acord amb el teu comentari. Canviant de tema, ara estem a la campanya de l´oliva, la de l´avellana fam acabar-la a finals de Septembre-principis d´Octubre. Coincideixo amb tu, jo també espero que poguem enllestir-la ben aviat :)

Arxiu del blog