Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dimarts, 19 d’octubre del 2010

Peter Hitchens desmiente tópicos sobre Gaza -- Peter Hitchens desmenteix tòpics sobre Gaza

el periodista Peter Hitchens estuvo recientemente en la Franja de Gaza y en Cisjordania. Vió la situación existente, habló con la gente y escribió este interesantísimo artículo publicado en el diario británico "Daily Mail", un artículo que es mucho más objetivo y mesurado que la propaganda acríticamente pro-palestina que los medios de comunicación españoles nos venden. No añado nada más, sólo recomendar su lectura y pedir a algún lector que si dispone de tiempo lo traduzca al Español y lo difunda. Realmente, el artículo vale la pena.

PD - quiero expresar mi gratitud a José Antonio, el autor del blog Safed-Tzfat-Zefat, que muy amablemente me pasó el link del artículo de P. Hitchens.

En català: el periodista Peter Hitchens va estar recentment a la Franja de Gaza i a Cisjordània. Va veure la situació existent en aquelles contrades, va dialogar amb la gent i amb totes les dades reunides va escriure aquest interesant article publicat al diari britànic "Daily Mail", un article que és molt més objectiu i mesurat que la propaganda acríticament pro palestina que els mitjans de comunicació espanyols ens venen. No vull afegir res més. Sols recomanar la seva lectura i demanar a algun lector que si disposa de temps el tradueixi al castellà y el difundeixi. Realment, val la pena llegir-lo.

PD - Vull expressar la meva gratitud a en José Antonio, l´autor del blog Safed-Tzfat-Zefat, que molt amablement em va passar el link de l´article d´en P. Hitchens.

Arxiu del blog