Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

divendres, 22 d’octubre de 2010

Barcelona con Gilad Shalit -- Barcelona amb Gilad Shalit


Jo aniré a la manifestació per a demanar la llibertad d´en Gilad Shalit i per a denunciar les violacions dels drets humans i la judeofòbia de les organitzacions terroristes palestines com per exemple el Hamas.

Yo iré a la manifestación para pedir la libertad de Gilad Shalit y para denunciar las violaciones de los derechos humanos y la judeofóbia de organizaciones terroristas palestinas como el Hamas.1 comentari:

Lior ha dit...

Tot el matí i migdia buscant informació de la mani a la tele i a la xarxa.Res de res.Haurem d'esperar que els blogaires torneu a casa i penjeu els vostres comentaris,fotos i videos.Espero que hagueu triomfat!

Arxiu del blog