Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dilluns, 11 d’octubre del 2010

Ara fà un mes... -- Ahora hace un mes...

Ara fà tot just un mes, estava al aeroport Ben Gurión a punt d´agafar el vol per a retornar a Espanya. En tot aquest temps trobo a faltar especialment parlar en hebreu. Era genial aixecar-se cada matí i pensar: tinc tot el dia per endevant per a millorar el meu hebreu, parlar-lo amb la gent i conèixer nous amics. Ara no puc parlar hebreu amb ningú, només amb mi mateix, o com deia l´Aznar amb el català, parlar-lo en la intimitat...

Castellano: ahora hace un mes me encontraba en el aeropuerto Ben Gurión a punto de coger mi vuelo de regreso a España. Desde entonces y en todo este tiempo echo de menos hablar en hebreo. El otro día se lo dije a una amiga mía en el chat de Facebook: en Ramat Aviv hablaba hebreo con todo el mundo. Era una sensación fantástica levantarse por la mañana y pensar: tengo todo el día por delante para mejorar mi hebreo, hablar con la gente y hacder nuevos amigos. Ahora sólo puedo hablar hebreo conmigo mismo o como decía Aznar con el catalán, hablarlo en la intimidad...

5 comentaris:

Míriam ha dit...

Home! vols dir que no tens ningú aquí per practicar?

Anònim ha dit...

jo recordo el meu "xoc" quan vaig agafar l'autobus a el prat, ningú parlava hebreu... :(
... i el menjar ràpid כשר

i els viatges amb eged
i el canal 24
tanta gent amb flors els divendres
שבת

Jaume ha dit...

jejejeje... Imagino que deu haver gent que parli hebreu per Reus i voltants, però jo no conec a ningú personalment. De fet, mentres estudiava a Granada a les classes donavem molta gramàtica però no soliem parlar en hebreu... Per això va ser genial estar a Ramat Aviv perque vam veure que aquella gramàtica que haviem estudiat tenia una utilitat jejeje.

Jaume ha dit...

03408771985647550651, trobo a faltar també els sucs prigat, les cerveses "Maccabi" i "Goldstar" i el Hummus :)
jejeje... també les cambreres tan simpàtiques que hi havia al café "Greg" a Ramat Aviv jeje

Ixena ha dit...

Fa 1 mes que estic estudiant hebreu, quina enveja que parlis!
Ixena

Arxiu del blog