Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dissabte, 28 d’agost del 2010

Ataques con gas contra las niñas afganas -- ataques con gas contra las niñas afganas

Los talibán están en contra de la escolarización y del acceso a la cultura por parte de las niñas afganas y desde hace ya algunos años están llevando a cabo atentados terroristas con gas contra los colegios para disuadirlas de asistir a clase. Sin embargo, todavía no he visto a ninguna organización de izquierda o extrema izquierda - tan comprometidas con el feminismo en Europa- levantar la voz para criticar este atropello contra las niñas y adolescentes afaganas. De nuevo, una nueva muestra del doble rasero, del relativismo cultural y de la influencia del ideal del buen salvaje antiimperialista entre muchos colectivos de nuestra izquierda occidental.

En català: els taliban estan en contra de l´escolarització i del accés a la cultura per part de les nenes afganes y desde fà alguns anys estan duent a terme atacs terroristes amb gas contra les escoles per a fomentar l´absentisme de les nenes a classe. Tanmateix, encara no he vist a cap colectiu pacifista o feminista de la nostra esquerra o extrema esquerra de denunciar aquesta situació d´atropellament dels drets més elementals de les nenes i joves afagnes. De nou, una nova mostra del doble raser, del relativisme cultural i de la influència del ideal del bon salvatge antiimperialista entre molts dels nostres colectius d´extrema esquerra, defensors de drets com l´abortament a sac per a les dones europees però incapaces de criticar als fonamentalistes islàmics per pura correcció política i per a evitar ser titllats d´islamofòbics. Benvinguts al relativisme cultural de l´esquerra occidental: abortament lliure per a mi, però a les nenes afganes que les donguin i que visquin illetrades i com a esclaves sexuals dels barbuts anti-imperialistes del Jihad...

1 comentari:

marcos ha dit...

no es extraño que en los pueblos islamistas las mujeres ocupen un lugar secundario en la sociedad,pese a que algunas puedan doctorarse en medicina,por ejemplo

Arxiu del blog