Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dimecres, 27 de maig del 2009

Triste -- trist -- atzuv

Estimados lectores:
Hace un rato, escasamente un cuarto de hora, he salido del examen final de la asignatura Introducción al hebreo Moderno I. Ciertamente, el examen me ha ido bien. No estoy totalmente satisfecho de como lo he hecho, pero hacerlo perfecto es casi misión imposible. Mi tristeza viene por el hecho de que no sé si el curso próximo voy a poder seguir estudiando hebreo. Si he de regresar a mi ciudad (Reus), allí va a ser imposible. Pues nisiquiera en la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona está la licenciatura de filología hebrea. Como mínimo, debería desplazarme a Barcelona y no sé si podría compaginarmelo con el trabajo. En fin... ahora mismo prefiero no pensarlo, pero me daria una rabia terrible tener que dejar de estudiar hebreo. El tiempo lo dira, abal shlomi atzuv ajshav (ahora estoy triste).
En català: Benvolguts lectors, fà més o menys un quart d´hora he sortit del examen final de l´assignatura "Introducción al Hebreo Moderno I". Certament, la cosa ha anat bé, tot i que no acabo de estar del tot satisfet de com ho he fet. L´únic que em consola és que fer un examen perfecte és gairebé una missió impossible.... Però aquest no és el motiu de la meva tristesa. Estic trist perquè a hores d´ara no sé si el curs vinent podré continuar amb els meus estudis d´hebreu. Si finalment torno a la meva ciutat (Reus) serà impossible perque ni tan sols a la URV de Tarragona hi ha la llicenciatura de filologia hebrea. Com a molt aprop, m´hauria de desplaçar a Barcelona i no sé si m´ho podria combinar amb els horaris de la feina. Més val que ara no em trenqui gaire les banyes pensant amb això, abal shlomi atzuv ajshav (però ara estic trist).

2 comentaris:

Mari-Matrix ha dit...

Còmo que tienes que volver a Reus?????? Y si te buscas un curro en Granada??? Echa el currìculo en Babel o en la Picasso!!!!!El negocio editorial no decaè en època de crisis. No crece pero no decae ya que la gente sigue consumiendo libros como escapismo a tanto discurso y situaciòn crìtica.
Besos y fuerza!!!!

Jaume ha dit...

Gracias Sara! Creo que volver a Reus sería un paso atrás pero sino queda otra remedio... Besos!

Arxiu del blog