Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dilluns, 9 de febrer del 2009

judeofobia e israelofobia en Granada -- Judeofòbia e israelofòbia a Granada


Pintadas como esta pueden verse en algunas zonas del barrio del Realejo, en las proximidades de la Alhambra o en la Avenida de Múrcia por ejemplo. También, durante las últimas semanas había muchas visibles en las proximidades de los jardines del triunfo, que afortunadamente eran borradas con gran rapidez por los servicios de limpieza. -- pintades com aquestes es poden veure en algunes zones de la ciutat, com per exemple al barri del Realejo, a les proximitats de la Alhambra o molt apropet dels jardins del triunfo, on afortunadament són rapidament esborrades pels serveis de neteja.

Esta otra foto podéis ver una inscripción visible desde hace más de dos años en las instalaciones del Campus Universitario de Cartuja, donde se encuentran importantes facultades como la de filosofía y letras, odontología, farmacia o económicas... -- En aquesta altra foto podeu veure una inscripció que està visible desde fà més dos anys al campus universitari de Cartuja, on estan localitzades importants facultats com la de Filosofía y Lletres, odontología, farmacia, econòmiques...

2 comentaris:

Fer Nando ha dit...

T'adonis com ha pujat la tolerància vers a l'antisemitisme, no? La segona pintada és indubtablement antisemita, no diu "sionistes no", diu "jueus no". Però a ningú el molesta. Si està en una universitat, és clar que ni el claustre ni els al·lumnes ni la rectoria van fer res per esborrar-la. A ningú el molesta, és més del mateix (encara que no sigui més del mateix).

L'esquerra, que sempre fa autocritica, encara li falten massa anys per acceptar el seu antisemitisme com la lacra moral que va tenir aquestes darreres dècades.

Jaume ha dit...

doncs ahir vaig estar a la facultat perquè havia de parlar amb la meva tutora del doctorat. Doncs bé, quan tornava cap a casa, vaig veure una altra pintada antisemita al campus de Cartuja, molt aprop de la residència on estava allotjat el passat curs. En fi... he pensat escriure-li al rector per a veure si puc aconseguir que les borrin. Salutacions!

Arxiu del blog