Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dilluns, 16 de febrer del 2009

Judeofobia e israelofobia en Granada (II) - Judeofobia e israelofobia a Granada (II)

Esta pintada està todavía visible en el Campus de Cartuja. Està muy próxima al comedor universitario de dicho campo y a la residencia universitaria Emperador Carlos V -- Aquesta pintada encara estava visible aquesta mateixa tarda al Campus universitari de Cartuja. Està molt pròxima al menjador universitari de dit campus i a la residencia universitaria "Emperador Carlos V".

La pintada està localizada en las proximidades de los Jardines del Triunfo -- La pintada està localitzada a les proximitats dels Jardines del Triunfo.

Esta pintada escrita en un "bad english" está todavía visible en las proximidades de la Alhambra -- Aquesta pintada escrita en un "bad english" encara està visible a les proximitats de l´Alhambra.

Esta foto la he realizado esta misma tarde al salir de la facultad. La desafortunada pintada está localizada en la calle Real de Cartuja -- Aquesta foto la he realitzat aquesta mateixa tarda amb la camara del mòbil. La desafortunada pintada està localitzada al carrer Real de Cartuja.

Arxiu del blog