Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

divendres, 20 de febrer del 2009

El PP no es la solución -- El PP no és la solució

Estimados lectores:
Aviso para navegantes. Sé que en algunos de mis posts he sido muy crítico con el gobierno del PSOE de José Luis Rodríguez Zapatero y quizás alguno de mis lectores haya podido pensar que siento afinidad ideológica con el PP, el principal partido de la oposición y de la derecha en nuestro país. Nada más alejado de la realidad. Además, la gestión que están haciendo ante la grave crisis de corrupción que afecta a importantes cargos de su partido no me está gustando nada, pues se basa en echar balones fuera y culpar al gobierno de conspirar contra su partido. Es decir, en lugar de reconocer la situación, pedir disculpas a sus votantes y tomar medidas, se han buscado la excusa de una teoría conspirativa para seguir como gato panza arriba y sin realizar ningún tipo de autocrítica.
En fin... c´est la vie. Desgraciadamente, ese modus operandi es el más característico en la política española, da igual del partido que hablemos. Creo que en las próximas elecciones mi voto será un sobre con un trozo de papel higiénico.
En català: sé que en alguns dels meus darrers posts he estat molt crític amb el govern del PSOE d´en Zp. Però, benvolguts lectors, no us penseu que simpatitzo amb les idees del PP. Res més allunyat de la veritat. A més a més, no m´està agradant gens ni mica la manera en la que estan gestionant la crisis de corrupció que ja afecta a importants carrecs del seu partit. En efecte, s´han limitat a llençar pilotes fora i a culpar al PSOE, afirmant que tot es tracta d´una teoría conspirativa del govern per a desprestigiar al seu partit davant de les eleccions a Euskadi i a Galicia. Ho sento, però l´us de teoríes conspiratives com a justificació em sembla massa sospitós: és més fàcil recorrer a aquesta argumentació que fer autocrítica, demanar disculpes als seus votants i pendre mesures disciplinàries per a evitar que torni a passar. En fi... c´est la vie. La política espanyola funciona així, tant se val del partit al que ens referim. Crec que a les pròximes eleccions el meu vot serà un tros de paper higiènic que posaré dins del sobre.

1 comentari:

Fer Nando ha dit...

A mí, ho que més por em va fer sentir del PP, és que, tot i estant a l'opossició, tot i savent que un discurs neoliberal és l'últim que volen sentir els votants que estan aturats o bé amb por de perdre els seus treballs, tot i aquesta situació que els PPers han de conéixer-la molt millor que jo, van eixir amb força a donar suport a les ràquanes propostes del CEIM, un procés d'acumulació de capital en menys mans en tota regla (els drets laborals seràn perduts per sempre mai, no sols en aquesta situació de crisi).

En fi... Jo crec, íntimament, que la diferència entre tenir el PP o el PSOE en el govern si aquesta crisis és llarga, és la diferència entre tenir possibilitats de passar fam, o no passar-la.

He dit...

Arxiu del blog