Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dissabte, 2 d’agost del 2008

Entre Reus y Salou -- Entre Reus i Salou

Estimados lectores:

Desde el pasado Lunes que estoy en mi casa, en Reus, y esta próxima semana voy a alternar entre Reus y Salou. Sólo será esa semana porque la semana siguiente voy a iniciar un curso de natación - para mantener la forma física en vacaciones - de tres semanas de duración y a finales de mes regresaré a Granada para seguir estudiando y trabajando con el doctorado y la historia de Bizancio. Aprovecho la ocasión para desearos unas felices vacaciones veraniegas. Si estáis currando, pues nada, que sea leve y muchos ánimos.
pd- A la foto em podeu veure a l´apartament de Salou fent el burro abans d´anarme´n al Cambrils Rock del 2005... -- En la foto me podéis ver en el apartamento antes de acudir al Cambrilsrock del 2005.

En català: Amics lectors, desde el passat Dilluns estic a Casa, a Reus, i la pròxima setmana alternaré entre la meva ciutat i Salou, on la meva familia té un apartament. Només estaré a Salou uns dies perque la següent setmana començaré un curs de natació a les instal.lacions del Reus Deportiu per a intentar mantenir una certa forma física... A finals d´Agost retornaré a Granada per a continuar amb els estudis de doctorat i continuar treballant i estudiant la història bizantina.

Aprofito que estem a l´Agost per a felicitar-vos les vacances. Si desafortunadament ja les heu fet i esteu treballant, doncs força i ànims.

2 comentaris:

Fer Nando ha dit...

Que ho passes molt be! Salutacions cordials.

Jaume ha dit...

Amic fer: Moltes gràcies!!

Arxiu del blog