Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dilluns, 9 de juny del 2008

Rusia para los racistas -- Russia per als racistes

Estimados lectores:
Acabo de leer un interesantísimo artículo sobre la xenofóbia en Rusia y la pasividad de las autoridades ante los actos violentos que realizan los grupos racistas y ultranacionalistas rusos sobre los emigrantes del África subsahariana, de las repúblicas de la antigua URSS o sobre ciudadanos rusos de origen centroasiático. No os lo perdáis, de lectura obligatoria.
En català: Acabo de llegir un interessantissim article sobre la xenofòbia a Russia i la pasivitat de les autoritats davant dels actes violents perpetrats per grups racistes i ultranacionalistes russos envers els emigrants i els ciutadans russos d´origen centreasiàtic. No us el perdeu, de lectura obligatoria.

2 comentaris:

Fer Nando ha dit...

És terrible. Vas vore les imatges de Sud-àfrica? Xenofòbia en un pais clau en la lluita contra la xenofòbia. En fin... Saluts.

Jaume ha dit...

Si, ho vaig veure. Em va deixar molt sorprès. És terrible que, després de patir un règim d´Apartheid, la societat surafricana reaccionés així.

Per cert, has vist el que està passant a Italia amb els gitanos?. Vergonyós!!. Salutacions!

Arxiu del blog