Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

divendres, 13 de juny del 2008

Declaraciones racistas de Gadafi sobre B. Obama -- Declaracions racistes de Gadafi sobre B. Obama

Estimados lectores:
El dictador y terrorista libio, M. Gadafi, lanzó el otro día unas declaraciones de carácter racista contra Barack Obama, el candidato por el partido Demócrata a la Casa Blanca. En su discurso, dijo perlas como esta:
"Obama tiene un complejo de inferioridad porque es negro y de ser elegido podría comportarse peor que los blancos".
También dio un consejo a Obama acerca de posibles alianzas internacionales, especialmente en el mundo árabe:
"Obama debería adoptar una política de apoyo a los pueblos pobres y débiles como los palestinos y ser amigo de los que llamó pueblos árabes libres en lugar de los "agentes" de Estados Unidos en el mundo árabe".
Por último, dejándose llevar por las teorías conspirativas tan de moda en el mundo árabe, afirmó que teme que Obama sea asesinado por agentes israelíes, al igual que, según Gadafi, le ocurrió a J. F. Kennedy.
Conclusión: patético el personaje y sus declaraciones.
En català: declaracions incendiaries del dictador i terrorista libi M. Gadafi contra el candidat demòcrata a la Casa Blanca, Barack Obama. Les podeu llegir aquí.
Va dir perles dignes de gent del KKK o de neonazis qualsevols com per exemple que Obama té un complexe d´inferioritat per ser negre i que podría governar pitjor que els blancs o es va permetre el luxe d´aconsellar-lo en relacions internacionals, dient-li que havia de ser amic dels pobles pobres com els palestins o dels àrabs lliures - Hamas? - enlloc dels agents àrabs dels Estats Units. Finalment, i per acabar-ho d´arrodonir, va jugar a ser Rappel afirmant els seus temors a que Obama sigui assassinat per agents israelíes, al igual que, segons ell, li va ocorrer a J.F. Kennedy.
En conclussió: patètic el personatge i les seves declaracions.

2 comentaris:

Fer Nando ha dit...

A mi, les declaracions d'Obama em van pillar totalment desprevenit. Realment, no sé perquè Obama va parlar tan clarament a favor d'Israel. És posible que sigui per les seues idees religioses, perquè n'hi ha bastants protestants que creuen que és una condició imprecindible per que vingui l'apocalipsis que els jueus tinguem tota la terra promesa. En fi, ja vorem que passa. Saluts.

Jaume ha dit...

Si, els protestants evangèlics pensen que és necessari que els jueus tornin a Sió perquè arribi l´Apocalipsi.

Si finalment guanya Obama caldrà veure com enfoca les qüestions relacionades amb l´Orient Mitjà. Salutacions!

Arxiu del blog