Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

diumenge, 18 de maig del 2008

Brutales imágenes de crueldad con los animales -- brutals imatges de crueltat amb els animals.

Estimados lectores:

Ved estas imágenes del ministro de Justícia del gobierno de ZP, Mariano Fernández Bermejo, con los trofeos de guerra tras una cacería llevada a cabo en la finca "El Sotillo", situada en la provincia de Badajoz. Es triste comprobar como personas que se creen progresistas y respetuosas con el medio ambiente no dudan en participar en actividades como la caza, cuyo principal fin no es la alimentación, sino disfrutar y pasar un buen día de campo matando a indefensos animales, como en este caso esos venados.

Desde mi punto de vista, la vida de cualquier animal es igual de valiosa que la de una persona. Entiendo que es inevitable el hecho de matar a animales para la alimentación, pues el hombre es omnivoro. Pero lo que no pienso apoyar ni dejar pasar es una actividad como la caza, que en la mayoría de veces sólo se hace por diversión. Si esos amantes de la caza desean pasar un buen día de campo y disfrutar de la naturaleza, ¿por qué no se van a coger setas?

En català: Mireu aquestes imatges del ministre de Justícia del govern de ZP, Mariano Fernández Bermejo, amb els seus "trofeus de guerra" després d´haver participat en una cacería a la finca "El Sotillo", situada a la provincia de Badajoz. Es trist comprovar com ministres que es creuen molt progressistes i respectuosos amb el medi ambient no dubten a participar en activitats com la caça, que llur objectiu principal no és pas l´alimentació, sinó passar un bon dia de camp gaudint amb el patiment o l´assassinat d´innocents animals, com els que podeu veure a les imatges.

Entenc que l´home és omnivor i que és inevitable la mort d´animals per a fins alimentaris. Ho accepto. Pero ja no vec amb bons ulls el fet de que gent s´hagi de divertir matant i fent patir altres animals amb l´excusa de passar un bon dia de camp... Si volen gaudir de la natura, per què no s´en van a collir bolets?

Fuente -- Font: www.Insurgente.org

Arxiu del blog