Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dilluns, 23 de maig del 2011

Mahmoud Abbas: Israel es un incidente en la historia -- Mahmoud Abbas: Israel és un incident en la història

Con discursos como el siguiente, no me extraña nada que el irredentismo palestino esté a flor de piel. Ved el siguiente vídeo retransmitido en la televisión palestina por la "Nakba". Con este adoctrinamiento y apropiación para sí de la historia judía que a nadie le sorprenda manifestaciones como las del día de la "Nakba".Y con artículos de opinión como éste se está preparando el terreno para las marchas hacía Israel del próximo día 5 de Junio.



En català: Amb discursos com aquest, no m`estranya que el irredentisme palestí estigui a flor de pell. Veieu el següent vídeo retransmés a la televisió palestina per la "Nakba":Amb aquest adoctrinament i apropiació per a si mateixos de la historia jueva (Palestinització de la historia jueva, si voleu) que a ningú li sorprenguin les manifestacions de la Nakba d`ara fa deu dies. I amb la publicació d`articles d`opinió com aquest es prepara el terreny per a les noves marxes cap a Israel convocades per al 5 de Juny.

1 comentari:

A. ha dit...

“Som els posseïdors de la Història” lliga amb el que deies del discurs acrític i la manca d'autocrítica: si ells són els amos de la Història i ells diuen què passa i què no passa, ¿quina autocrítica podem esperar?

A.

Arxiu del blog