Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

diumenge, 8 de maig del 2011

La demagogia anti-israelí llega a las elecciones muncipales catalanas -- La demagogia anti-israeliana arriba a les eleccions municipals catalanes.

La ciudad: Girona. Los demágogos: los independentistas de la CUP o Candidatura Civica Independent de esa localidad catalana, que han escrito esto en su programa electoral (traduzco del catalán, las negritas son del texto):

Racionalizaremos las partidas aportadas por el Ayuntamiento al patronato "Call de Girona", que es un ente compartido por varias instituciones y entidades. En el último presupuesto municipal (2011) la partida del Ayuntamiento que se destina ha augmentado de forma injustificada. En este mismo ámbito, promoveremos que la concesión que el Patronato hace a la tienda del Museo de Historia de los Judíos incorpore una normativa ética. teniendo en cuenta la actual oferta de productos, la tienda no satisface intereses históricos, sino que hace una clara apología del estado de Israel. Considerando que este estado vulnera la legalidad internacional y practica una política agresiva contra los pueblos vecinos, rectificaremos y evitaremos que la tienda continue siendo un polo de difusión y justificación de Israel.
   

Una reflexión última: ¿desde cuando divulgar el pasado judío de Girona es defender las políticas del gobierno israelí? Para alucinar.  Por otra parte, es lógico que una librería destinada a temática judía ofrezca a sus clientes libros relacionados con la historia del estado de Israel y la cultura israelí. De hecho, cada día estoy más convencido que detrás de esa supuesta simpatía hacía la causa palestina sólo se esconden prejuicios israelofóbicos.

En català: La ciutat: Girona. Els demàgogs: els independentistes de la CUP o Candidatura Cívica Independent de la mencionada capital catalana, que han escrit això en el seu programa electoral:


Racionalitzarem les partides aportades per l'Ajuntament al Patronat Call de Girona, que és un ent compartit per diverses institucions i entitats. En el darrer pressupost municipal (2011) la partida de l'Ajuntament que s'hi destina ha augmentat de forma injustificada. En aquest mateix àmbit, promourem que la concessió que el Patronat fa a la botiga del Museu d'Història dels Jueus incorpori una normativa ètica. Tenint en compte l'actual oferta de productes, la botiga no satisfà interessos històrics, sinó que fa clara apologia de l'Estat d'Israel. Considerant que aquest Estat vulnera la legalitat internacional i practica una política agressiva contra els pobles veïns, rectificarem i evitarem que la botiga continuï essent un pol de difusió i justificació d'Israel.

Una darrera reflexió: des de quan divulgar el passat jueu de Girona és defensar les polítiques del govern israelià? Per altra part, es llògic que una llibreria de temática jueva ofereixi als seus clients llibres relacionats amb la història i la cultura israeliana. De fet, aquesta campanya de llinxament contra el Patronat i contra la lliberia Sefarad és una una clara mostra que darrera de la suposada simpatía al poble palestí en molts casos només s`amaga un clar sentiment israelofòbic.
 

Fuente -- Font: Ma Pitom.

Actualización: recomiendo la lectura que hacen en el blog Cat-Israel.org de estos hechos y además nos indican claramente que no es la primera vez que la librería Sefarad sufre el acoso de los colectivos pro palestinos (mejor dicho, anti-israelíes) de Girona.

Actualització: recomano la lectura que fan al blog Cat-Israel.org d`aquests esdeveniments i a més a més ens indiquen clarament que no és el primer cop que la llibreria Sefarad pateix l`acosament dels colectius pro palestins (millor dit anti-israelians) de Girona.

1 comentari:

Anònim ha dit...

al menos éstos vienen de cara.

Arxiu del blog