Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dimecres, 30 de març del 2011

El Maccabi Tel Aviv en las puertas de la Final Four de Baloncesto -- El Maccabi Tel Aviv a les portes de la Final Four de Bàsquet

Anoche, en el Nokia Arena, el Maccabi de Tel Aviv derrotó claramente al Caja Laboral de Vitoria (81-60) y ha dado un paso importante para disputar la próxima Final Four de la Euroliga de Baloncesto en Barcelona. Si finalmente el Maccabi se clasifica, me gustaría verlo en las semifinales, pero de momento me conformo en ver vídeos como el siguiente con un resumen del partido de ayer.



En català: anit, al Nokia Arena, el Maccabi de Tel Aviv va derrotar amb relativa facilitat al Caja Laboral de Vitoria (81-60) i ha donat un pas important per a disputar la pròxima Final Four de l`Eurolliga de Bàsquet a Barcelona. Si finalment el Maccabi es classifica, m`agradaría veure`l a les semifinals (perquè és un equip al que sempre li he tingut apreci i més després de la meva estada estival a Tel Aviv), però de moment em conformo en veure vídeos amb el resum dels partits, com per exemple el d`ahir a la nit.

3 comentaris:

Lior ha dit...

Jaume, a la secció cocinas del mundo de la revista Cocina Vegetariana d'aquest mes, #20, receptes d'Israel a càrrec del cuiner Geralnik (ara no recordo el nom). בתאבון

Unknown ha dit...

Cuidado que no va a jugar la final a no ser que cambien la fecha

Jaume ha dit...

Lior, prenc nota. Moltes gràcies!! Shavua tov! :)

Antonio, si, tienes razón. La final debería jugarse al inicio de Yom Hazikaron, el día en recuerdo de los soldados fallecidos en la defensa del estado de Israel y de las víctimas del terrorismo. De llegar a la final, el Maccabi pedirá a la FIBA que adelante la hora del partido para poder disputarlo. Saludos!

Arxiu del blog