Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dilluns, 16 d’agost del 2010

Chipre: cincuenta años de independencia -- Xipre: cinquanta anys d´independència

Tal día como hoy de ahora hace cincuenta años se firmó la independencia de la Isla de Chipre en la ciudad de Lausanna (Suiza). Para conmemorar esta efeméride, os dejo con el siguiente video en homenaje a la EOKA, el movimiento de liberación nacional de los griegos de Chipre, que pugnó con los británicos para luchar por la independencia de su país.




En català: avui s´acompleixen els cincuanta anys de la signatura de l´independència de l´illa de Xipre a la ciutat de Lausanna (Suïssa). En conmemoració d´aquesta efemèride us deixo amb el següent video en homenatge a la EOKA, el moviment d´alliberament nacional dels grecs de Xipre, que es va enfrontar amb els britànics per a aconseguir la independència del seu país.

Arxiu del blog