Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dijous, 15 de gener del 2009

Pilar rahola amenazada de muerte -- Pilar rahola amenaçada de mort

Estimados lectores:

La periodista catalana Pilar Rahola denunció recientemente haber recibido amenazas de muerte de grupos supuestamente pacifistas propalestinos y de extrema izquierda. Lo pueden leer aquí.
Desde mi blog, quiero solidarizarme con Pilar y repudiar totalmente a esos enemigos de la pluralidad, del debate y de la libertad de expresión. Una muestra más de la cerrazón, del sectarismo, del dogmatismo y del pacifismo selectivo en el que han caído muchas corrientes y grupos de izquierda.

En català: la periodista Pilar Rahola va denunciar el passat Dilluns haver rebut amenaces de mort per part de grups suposadament pacifistes propalestins i d´extrema esquerra. Ho poden llegir aquí.
Des del meu blog em vull solidaritzar amb la Pilar i repudiar a aquests enemics de la pluralitat, del debat i de la llibertat d´expressió. Una mostra més del dogmatisme, nihilisme, sectarisme i pacifisme selectiu en el que han caigut actualment moltes corrents i grups d´esquerra.


Arxiu del blog