Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

diumenge, 9 de març del 2008

Lamyae torna a casa

El passat Dimarts la jove Lamyae Denna, estudiant de cinquè curs de Farmacia de la Universitat de Granada, va ser assassinada al seu propi pis, que compartía amb altres estudiants, després de rebre 20 punyalades d´un conegut. Es veu que el crim té connotacions sexuals i de violència de gènere, perquè la noia va ser brutalment apunyalada després d´haver-se negat a mantenir relacions sexuals amb l´agresor.

Avui el seu cos ha estat repatriat al seu país d´origen per a poder duur a terme els funerals. És molt trist veure com una vida s´apaga d´aquesta manera tan injusta i cruel. Esperem que la justícia sigui inflexible amb el criminal i que Lamyae descansi en pau. Amen.


En castellano: El pasado Martes la joven Lamyae Denna, estudiante de quinto curso de farmacia de la UGR, fue brutalmente asesinada en su piso tras recibir 20 puñaladas. El crimen tiene connotaciones sexuales porque su agresor la apuñaló con saña después de que la muchacha no consintiera a mantener relaciones sexuales con él. Hoy su cadaver ha sido repatriado a su país para que su famila pueda celebrar los funerales en los próximos días. Es muy triste ver como una vida se apaga de una manera tan injusta y cruel. Esperemos que la justícia sea inflexible y que Lamyae descanse en paz. Amén.

Arxiu del blog